Dakonderhoud

Om de levensduur van het dak te garanderen en vervelende problemen zoals lekkage te voorkomen, is dakonderhoud van tijd tot tijd nodig. Het gaat dan om werkzaamheden zoals dakreparatie, dakgoten schoonmaken en lekkages verhelpen.

Daken staan jaarrond bloot aan de invloeden van weer en wind. Verstopte dakgoten en versleten of beschadigde dakbedekking kan lekkage veroorzaken. Zelfs een kleine lekkage leidt vaak tot veel schade in de woning, aan bijvoorbeeld schilder/ stucwerk en hout.

Deze problemen zijn gelukkig te voorkomen met periodiek dakonderhoud.

Contact opnemen

waarom belangrijk?

Aangroei en vervuiling maakt uw dakpannen poreus, waardoor vocht kan indringen. Dit leidt tot lekkage en vochtschade.
Tijdig periodiek dakonderhoud helpt lekkages en daarmee ernstige schade aan uw pand te voorkomen.
Een stralend schoon en beschermd dak geeft meer woongenot en heeft een langere levensduur. Dakonderhoud is dus een duurzame investering in uw pand!

dak repareren

Dakreparatie

Beschadigde en versleten dakbedekking herstellen we snel en efficiƫnt, zodat geen lekkage ontstaat.

dakgoten schoonmaken

Dakgoten schoonmaken

Op tijd dakgoten schoonmaken voorkomt lekkage en schade in uw woning. Wij nemen u dit graag uit handen.

lekkage repareren

Lekkage verhelpen

Als er lekkage optreedt, is het belangrijk dit zo snel mogelijk te verhelpen om grote schade in uw woning te voorkomen. Wij lossen dit snel voor u op.

Offerte aanvragen

Ik wil ook een stralend schoon pand!

Onderhoudsbedrijf Breda is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het reinigen van alle typen gevels en daken. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte en profiteer nu van 20% voorjaarskorting!
Offerte aanvragen

Hoe werkt dakreiniging?

De methode die we inzetten, hangt af van uw dakmateriaal en de soort vervuiling. Meestal spuiten we de dakbedekking schoon met heet water onder gepaste hoge druk, met indien nodig een reinigingsmiddel erin. Natuurlijk laten we uw pand na het reiniging netjes schoon achter.

Na dakreiniging is het belangrijk om het dakmateriaal te impregneren. We vloeien een impregneermiddel over het dak, dat een doorzichtig beschermlaagje vormt. Hierdoor hecht nieuwe vervuiling minder snel aan en kan er geen vocht in het materiaal dringen.

Als u dakpannen een compleet nieuwe kleur wilt geven, kunnen we na reiniging een dakcoating aanbrengen. Lees hier meer over dakcoating.

Beschadigt dit de dakbedekking?

Het is erg belangrijk dat dakreiniging wordt uitgevoerd door een deskundig bedrijf. Reinigen met water onder te hoge druk, of het verkeerd toepassen van een straalmiddel, kan ernstige schade aan uw dakpannen veroorzaken. Dit kan lekkages tot gevolg hebben. Controleer daarom altijd de referenties van uw reinigingsbedrijf.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Straat en huisnummer

Postcode en plaats

Uw aanvraag