Dakreiniging

Het dak is enorm bepalend voor de uitstraling van een pand. De gevels, kozijnen, tuin etc. kunnen nog zo mooi zijn, als het dak flink vervuild is, klopt het plaatje niet. Met dakreiniging laten wij uw dak weer stralen.

De afgelopen 15 jaar hebben wij honderden daken gereinigd in heel Nederland. Steeds meer mensen ontdekken dakreiniging als manier om hun pand weer een frisse uitstraling te geven.

Contact opnemen

waarom reinigen?

Aangroei en vervuiling maakt uw dakpannen poreus, waardoor vocht kan indringen. Dit leidt tot lekkage en vochtschade.
Het dak bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw pand. Na dakreiniging en eventueel coating straalt uw pand weer als nieuw.
Een stralend schoon en beschermd dak geeft meer woongenot en heeft een langere levensduur. Dakreiniging is dus een duurzame investering in uw pand!

opmeten

Opmeten en passende offerte

Als u ons contactformulier heeft ingevuld, komen we ter plaatse uw pand bekijken en opmeten. Zo kunnen we u een passende offerte aanbieden met de beste reinigingstechniek voor uw type dak en de aard van de vervuiling.

dak reinigen

Reinigen en netjes achterlaten

In overleg plannen we de reiniging in en voeren deze met onze deskundige medewerkers uit. Natuurlijk zorgen we zelf voor de benodigde middelen en materialen, en ruimen we na de reiniging alles netjes op.

dak schoon

Uw pand weer als nieuw

Na reiniging brengen we op een droge dag nog een beschermlaag aan op de dakpannen; impregneren. Uw pand straalt weer voor vele jaar als nieuw, voor een prachtige uitstraling en volop woongenot!

Offerte aanvragen

Ik wil ook een stralend schoon pand!

Onderhoudsbedrijf Breda is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het reinigen van alle typen gevels en daken. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte en profiteer nu van 20% voorjaarskorting!
Offerte aanvragen

Hoe werkt dakreiniging?

De methode die we inzetten, hangt af van uw dakmateriaal en de soort vervuiling. Meestal spuiten we de dakbedekking schoon met heet water onder gepaste hoge druk, met indien nodig een reinigingsmiddel erin. Natuurlijk laten we uw pand na het reiniging netjes schoon achter.

Na dakreiniging is het belangrijk om het dakmateriaal te impregneren. We vloeien een impregneermiddel over het dak, dat een doorzichtig beschermlaagje vormt. Hierdoor hecht nieuwe vervuiling minder snel aan en kan er geen vocht in het materiaal dringen.

Als u dakpannen een compleet nieuwe kleur wilt geven, kunnen we na reiniging een dakcoating aanbrengen. Lees hier meer over dakcoating.

Beschadigt dit de dakbedekking?

Het is erg belangrijk dat dakreiniging wordt uitgevoerd door een deskundig bedrijf. Reinigen met water onder te hoge druk, of het verkeerd toepassen van een straalmiddel, kan ernstige schade aan uw dakpannen veroorzaken. Dit kan lekkages tot gevolg hebben. Controleer daarom altijd de referenties van uw reinigingsbedrijf.