Gevelreiniging met heet water onder hoge druk

De gevels van een pand hebben te lijden onder de invloed van weer, wind en vervuiling in de lucht. Gevels raken vervuild en verouderd, waardoor ze hun uitstraling verliezen. Gelukkig kunt u door middel van gevelreiniging uw pand weer als nieuw laten tonen.

De meeste gevels reinigen we door middel van heet water onder gepaste hoge druk. Met onze straalunit brengen we heet water onder de juiste hoge druk op de gevel aan. Hierdoor weekt de vervuiling los, en spoelt het zo van de gevel.

Gevels die wij veel vochtstralen zijn bijvoorbeeld die van witte kalkzandstenen panden, en allerlei typen gevelbeplating bij bedrijfsgebouwen. Zo brengen we uw pand tegen een geringe investering visueel weer in nieuwstaat.

waarom reinigen?

Gevels staan bloot aan de invloeden van neerslag, wind en aanhechting en aangroei van vervuiling. De gevelstenen worden meer poreus, waardoor ze gevoeliger worden voor vocht.
Gevels kleuren in de loop der jaren grauw en donker door vervuiling. Na reiniging oogt uw pand weer net zo fris en stralend als toen het net nieuw was.
Schone, beschermde gevels hebben een langere levensduur én zien er prachtig uit. Gevelreiniging is dus een duurzame investering in uw woning of bedrijfspand.

opmeten

Opmeten en passende offerte

Als u ons contactformulier heeft ingevuld, komen we ter plaatse uw pand bekijken en opmeten. Zo kunnen we u een passende offerte aanbieden met de beste reinigingstechniek voor uw gevelmateriaal en type vervuiling.

reinigen

Reinigen en netjes achterlaten

In overleg plannen we de reiniging in en voeren deze met onze deskundige medewerkers uit. Natuurlijk zorgen we zelf voor de benodigde middelen en materialen, en ruimen we na de reiniging alles netjes op.

weer schoon

Uw pand weer als nieuw

Na reiniging brengen we op een droge dag nog een beschermlaag aan op de gevel; impregneren. Uw pand straalt weer voor vele jaar als nieuw, voor een prachtige uitstraling en volop woongenot!

Offerte aanvragen

Ik wil ook een stralend schoon pand!

Onderhoudsbedrijf Breda is al ruim 15 gespecialiseerd in het reinigen van alle typen gevels en daken. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.
Offerte aanvragen

Werkwijze

In onze reinigingsunit stellen we de temperatuur en de druk van het water nauwkeurig in, aangepast op het gevelmateriaal en de soort vervuiling. Zo kunnen we de gevel reinigen zonder dat deze beschadigt. Als het nodig is, kunnen we ook nog een reinigingsmiddel toevoegen aan het water.

Het heet water onder gepaste hoge druk spuiten we tegen de gevel. Het vuil wordt losgeweekt en spoelt van de gevel af. Zo krijgt uw pand weer die frisse, nieuwe uitstraling terug.

Gevelreiniging met heet water onder hoge druk is een betaalbare manier om uw pand weer als nieuw te maken. Na het reinigen komen we de gevelstenen impregneren, om deze te beschermen tegen vocht en nieuwe vervuiling.