Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is nodig wanneer een gevel technisch in slechte staat is. Bijvoorbeeld bij scheuren in de gevel en beschadigd voegwerk. Door de gevel te renoveren is uw pand weer voor lange tijd in goede staat, en heeft u ook de mooie uitstraling terug.

Renovatie van gemetselde gevels doen wij door het bestaande voegwerk uit te hakken, en vervolgens de gevel te reinigen. Hierna voegen we de gevel opnieuw in, en brengen tot slot een beschermlaag aan door de gevel te impregneren. Eventuele scheuren herstellen we natuurlijk ook.

Onderhoudsbedrijf Breda is gespecialiseerd in het renoveren van alle typen gevels. Van gevelstenen van een woning tot damwandplaten van een bedrijfspand: voor iedere gevel beschikken wij over de nodige kennis, ervaring en reinigingstechniek.

Onze werkwijze bij gevelrenovatie:

waarom renoveren?

Gevels staan bloot aan de invloeden van neerslag, wind en aanhechting en aangroei van vervuiling. De gevelstenen worden meer poreus, waardoor ze gevoeliger worden voor vocht.
Gevels kleuren in de loop der jaren grauw en donker door vervuiling. Na reiniging oogt uw pand weer net zo fris en stralend als toen het net nieuw was.
Schone, beschermde gevels hebben een langere levensduur én zien er prachtig uit. Gevelreiniging is dus een duurzame investering in uw woning of bedrijfspand.
vraag offerte aan

opmeten

Opmeten en passende offerte

Als u ons contactformulier heeft ingevuld, komen we ter plaatse uw pand bekijken en opmeten. Zo kunnen we de technische staat van uw gevels en het voegwerk vaststellen en bieden we u een passende offerte aan, met de beste oplossing voor uw gevelmateriaal en type vervuiling / schade.

reinigen

Renoveren en netjes achterlaten

In overleg plannen we de gevelrenovatie in en voeren deze met onze deskundige medewerkers uit. Natuurlijk zorgen we zelf voor de benodigde middelen en materialen, en ruimen we na de renovatie alles netjes op.

weer schoon

Uw pand weer als nieuw

Na renovatie brengen we op een droge dag nog een beschermlaag aan op de gevel; impregneren. Uw pand straalt weer voor vele jaar als nieuw, voor een prachtige uitstraling en volop woongenot!

Offerte aanvragen

Ik wil ook een stralend schoon pand!

Onderhoudsbedrijf Breda is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in het reinigen van alle typen gevels en daken. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.
Offerte aanvragen

Werkwijze

Na uw aanvraag bekijken we uw gevelmateriaal en de aard van de vervuiling. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een offerte voor reiniging afgestemd op uw situatie. Onze reinigingstechnieken zijn:

Vochtstralen: met heet water onder gepaste hoge druk wordt de vervuiling losgeweekt en weggespoeld. Deze techniek passen we meestal toe bij donkere aanslag op lichte gevelstenen (kalkzandsteen) en op (damwand)beplating.

Stralen: in onze straalunit mengen we een straalmiddel met water, dat we onder gepaste hoge druk op de gevel spuiten. Deze techniek, ook wel bekend als zandstralen, passen we toe bij zwaardere vervuiling.

Chemische reiniging: wanneer stralen niet voldoende werkt, zetten we de gevel in met een reinigingsmiddel, dat de vervuiling losweekt. Hierna wordt de gevel gestraald. Zo kan bijvoorbeeld hardnekkige gevelverf of graffiti verwijderd worden.

vraag offerte aan